Zaterdag 1 april: Kennismakingsactiviteit nieuwe buren: Ichthus

Rond 1 uur gaan we samen met de leden van Ichthus zitten om de mogelijkheden van het delen van hun nieuwe locatie te bespreken. Hierbij gaan we pijlen hoe goed de twee verenigingen bij elkaar passen. Hoewel dit een belangrijk onderwerp is willen we het ook vooral een gezellige middag met wat kennismakingsactiviteiten maken.

 

Zaterdag 1 april: Duin LARP

19:00 uur

Duin: Imperium is een levend rollenspel (LARP) van Het Schimmenspel. In dit spel neemt iedere speler de rol aan van een lid van één van de drie Grote Huizen die zijn uitverkoren om de planeet Arrakis te besturen en de kostbare Specie te oogsten. Door samenwerking en allianties, maar ook door welgekozen verraad, duellen en aanslagen probeert ieder Huis zijn eigen prestige te vergroten. Maar geheime organisaties, verborgen agenda’s en oude vetes vertroebelen het speelveld, waar persoonlijke verlangens en heimelijke affaires het Huis kunnen baten, of ten val brengen. Wie slaagt er in de Keizer tevreden te stemmen en zijn of haar Huis naar grote hoogte te brengen? Wie is bereid de prijs te betalen? Wie lukt het om het universum naar de hand te zetten met de geheimen die verborgen liggen in het woestijnzand van Duin?

De LARP vind iedere 1ste zaterdag van de maand plaats hier in de bunkerbar.

Vragen of interesse? Mail dan naar schimmenspellarp@gmail.com.

 

Zondag 2 april: Messing Naald

13:00 uur

Deze zondag zijn jullie weer van harte welkom met al jullie vragen en grootse kostuum plannen bij de Messing Naald. Deze zondag is er weer stoffenspektakel en daar zal de MN naar toe gaan om stofjes uit kunnen zoeken!

Helaas hebben we gemerkt dat mensen pas op het laatste moment om hulp vragen als we naar het stoffenspektakel gaan. Dit zorgt voor veel frustratie bij de MN leden tijdens het kopen van stoffen. Voldoen je kostuumplannen niet aan het MN projectvoorbereidend stappenplan dan zijn we genoodzaakt om je hulp te weigeren! Heb je vragen of zit je in de knel met de voorbereiding van je project? Mail ons (mn@kotkt.nl) of post een bericht op onze facebook pagina!

(Voor niet-knightsleden is het bijwonen van dit evenement 2 euro.)

 

Maandag 3 april: Munchkin toernooi

13:00-17:00 in auditorium 11

Ben jij goed in het verraden van je vrienden? Ben je lustig voor de vele schatten die je te wachten staan? Of wil je gewoon een goed excuus om een pauze tijdens het studeren in te lassen? Deelname is gratis en voor de winnaars zijn er een paar leuke prijzen. Natuurlijk kan je ook gewoon langs komen om een leuk spelletje te spelen!

 

Dinsdag 4 april: 54ste ALV der ESRG Knights of the Kitchen Table

19:30 uur

Deze ALV wordt er echt gestemd over het Huishoudelijk Regelement. Hiervoor hebben we 2/3 de van alle leden nodig, dus kom aub. Gaat dit echt niet, machtig iemand. Let op elk lid mag maar maximaal 2 machtigingen hebben, dus vraag het bestuur als je niet weet wie je moet machtigen. Meld ook bij het bestuur wie je hebt gemachtigd en lever de machtiging in bij het secretaris postvakje of bij het bestuur.

 

Woensdag 5 april: Rollenspellenavond + Lords

19:00 uur

Het is weer tijd voor de maandelijkse Roleplay Avond. Kom deze avond en laat je verassen door de verschillende sessies die er zijn voorbereid door onze story tellers en game masters! Máár, deze avond hebben we ook speciaal de Lords uitgenodigd! Dus altijd al willen ervaren hoe zij runnen? Of juist hoe leuke medespelers de lords zijn? Kom vooral (oude honden blaffen alleen maar ;))!

 

Zondag 9 april: Lordsdag

14:00

Zit jij in je uitloopjaar en ben je bang het volgend jaar zonder de gezelligheid van de Knights te moeten doen? Niet getreurd want vanaf je uitloopjaar ben je welkom bij de activiteiten van de Lords of the Kitchentable, Dé alumnivereniging van KotKT. De Lords organiseren een bord- en rollenspellendag voor oudleden en hun +1 in de vergaderzaal van de bunker.

Kosten: Gratis voor leden & Knights in uitloopjaar. € 3,- voor niet-leden.

Kijk voor meer informatie op de Lords Facebookpagina of stuur een e-mail naar lords@kotkt.nl

 

Woensdag 12 april: VP & FC: Wapenschilden schilderen

19:00 uur

Het is weer bijna Pasen, dus tijd om eieren te schilderen. Helaas waren de drakeneieren op in de supermarkt. Daarom gaan we met de Knights wapenschilden schilderen! Want geef toe; iedereen hoort toch het wapen van jouw edele en aloude geslacht te kennen? In het geval dat je familie geen wapenschild heeft, verzin er een die jouw familie waardig is.

Donderdag 13 april: IW training

19:00

Op larps komt het regelmatig voor dat diplomatie faalt, en een ander soort “diplomatie” de overhand neemt. In zulke gevallen is het nuttig om beter met een larpzwaard om te kunnen gaan dan je tegenstander. De Ivoren Wachters staan klaar om je deze vaardigheid bij te brengen!

Pas op: de trainingen vinden buiten plaats, en worden afgelast bij slecht weer. Het afzeggen van trainingen wordt uiterlijk de dinsdag van tevoren bekend gemaakt, via de IW maillijst. Om op deze lijst te komen, mail IW@kotkt.nl.

p.s. de IW training van 27 april wordt vanwege koningsdag een week uitgesteld.

Vrijdag 14 april: Lange bordspeldag!

10:00

Houd je van bordspellen en wil je heerlijk ontspannen na je tentamens, of juist even niet in de boeken zitten? Kom dan vrijdag 14 april naar de lange bordspeldag. Een dag om gezellig met je mede-Knights bordspellen te spelen. Ook is er eindelijk de tijd om lekker de hele dag één lang bordspeld zoals “Game of Thrones” of “Battlestar Galactica” te spelen of juist de hele dag meerdere bordspellen. Dit zal allemaal beginnen om 10 uur. Gelieve voor de lange bordspellen in te schrijven op de inschrijflijst in het bastion. Hier kan je je ook inschrijven voor een lunch: een heerlijk broodje knakworst voor slechts 1 euro. Dus kom vooral!

Woensdag 19 april: Bordspellenavond

19:00 uur

Tijdens deze avond worden er langere bordspellen gespeeld. Naast spellen van de vereniging, kun je natuurlijk ook zelf spellen meenemen.

 

Vrijdag 21 april: Lustrum pubquiz!

20:00 uur

Weet je alles over de knights? Kom erachter, want voor jullie hebben wij, de Kristallen Vaandeldragers, een pubquiz gemaakt.
Dus komt allen tezamen jubelend met vreugde om samen een terugblik te werpen en je kennis te beproeven over verschijnende aspecten over de knights en wat een mogelijke relatie kan hebben aan de knights!

Woensdag 26 april: Tea@Knights

19:00 uur

Ik stop hem in voor het slapen gaan en hij vraagt me: “Papa, kun je onder mijn bed kijken of er monsters zitten?” Om hem gerust te stellen, kijk ik maar, en ik zie hem. Nog een hem, onder het bed. Hij staart me aan, rillend als hij fluistert: ”Papa, er zit iemand op mijn bed.”

Deze avond komt Raymond, een van de Zwarte Raven, vertellen over monsters en bovennatuurlijke wezens. Zowel goede als kwade, maar allen zijn ze vreemd. Wat willen deze wezens, zijn ze gevaarlijk? En wat als ze maar mensen zijn, of zien ze er alleen zo uit? Kom langs en ontdek hoe je verhalen kunt schrijven met allerlei soorten vreemde wezens.

  

Iedere Dinsdag: Bordspellen Campaign

19:00 uur

Kun je geen genoeg krijgen van bordspellen? Elke dinsdag komt iedereen langs om de gehele avond bordspellen te spelen.