Zondag 3 maart: Messing Naald Naaidag

Deze zondag zijn jullie weer van harte welkom met al jullie vragen en grootse kostuum plannen bij de Messing Naald. Wil iets maken maar weet je niet goed hoe je het moet aanpakken of waar je moet beginnen? Geen probleem! Wij zijn er om je te helpen.

Begin: 12:00 uur      Eind: Tot het niet meer gezellig is

 

Woensdag 6 maart: Open Roleplay Avond

Het is weer tijd voor de maandelijkse Roleplay Avond. Kom deze avond en laat je verassen door de verschillende sessies die er zijn voorbereid door onze story tellers en game masters.

19:00 uur

 

Zondag 10 april: Lords Dag

Zit jij in je uitloopjaar en ben je bang het volgend jaar zonder de gezelligheid van de Knights te moeten doen? Niet getreurd want vanaf je uitloopjaar ben je welkom bij de activiteiten van de Lords of the Kitchentable, DE alumnivereniging van KOTKT. Wij organiseren tweemaandelijks een bord- en rollenspellendag voor oudleden en hun +1 in de vergaderzaal van de bunker.

Op 10 april is de eerstvolgende Lordsdag. Kijk voor meer informatie op onze Facebookpagina of stuur een e-mail naar info.lotkt@gmail.com.

 

Woensdag 13 april: Cinema @ Knight

13 april organiseert de SH een sPANnende avond vol met avontuur to get hooked on! Op deze avond zal er een heuse bioscoopzaal in de grote vergaderzaal worden opgericht waar we ons met z’n allen op een onbewoond eiland kunnen wanen terwijl we genieten van de volgende films:

–              Finding Neverland

–              Hook

–              Pan (als iemand de goede heeft, anders moeten we het doen met de Chinese versie: Wok)

iedereen zal zich vast wel thuis voelen, want als Knight groei je nooit echt op toch? Peters, Pannen, Wendy’s en andere slaapkleding is toegestaan*.

19:00 uur

 

* Mits in overeenstemming met regel 4 van de kotkt: aanwezigen dienen zich zedelijk te gedragen.

 

Woensdag 20 april: Bordspellen Avond

Tijdens deze avond worden er langere bordspellen gespeeld. Naast spellen van de vereniging, kun je natuurlijk ook zelf spellen meenemen.

19:00 uur

 

Woensdag 27 april

Of je nu een troep soldaten, een bende misfits of een samenzwering verfijnde intriganten als spelers hebt, één ding is altijd essentieel: groepsbinding. Deze tea@Knight staat dan ook in het teken van Bonding Moments: die belangrijke momenten waarin een spelersgroep echt een groep wordt, waarin de vriendschappen gesloten worden die ertoe leiden dat ze daadwerkelijk bereid zijn voor elkaar door het vuur te gaan.

Wil je weten hoe je de spelerkarakters aan elkaar kunt binden? Hoe je ervoor zorgt dat ze hun groepsgenoten en ook eventuele NPC’s echt gaan mogen? En hoeveel ruimte hierin blijft voor drama en vlammende ruzies? Of heb je nog vragen over andere onderwerpen? Kom dan langs. De Zwarte Raven staan klaar om al jullie vragen* te beantwoorden.

 

*Aanbod geldt alleen voor rollenspel gerelateerde vragen.

 

Iedere Dinsdag: Bordspellen Campaign