For English, see below. 

Hail Knights,

Bij deze de agenda voor december

Tot ziens bij de activiteiten!

Woensdag 3 januari: de Violette Presentatoren presenteren: Movie Knight

19:30 uur

Een bericht van de Violette Presentatoren: “SPAAAAAAACE”.

 

 

Zaterdag 6 januari: Duin LARP

19:30 uur

Duin: Imperium is een levend rollenspel (LARP) van Het Schimmenspel, georganiseerd in samenwerking met studentenvereniging The Knights of the Kitchen Table. In dit spel neemt iedere speler de rol aan van een lid van één van de drie Grote Huizen die zijn uitverkoren om de planeet Arrakis te besturen en de kostbare Specie te oogsten. Door samenwerking en allianties, maar ook door welgekozen verraad, duellen en aanslagen probeert ieder Huis zijn eigen prestige te vergroten. Maar geheime organisaties, verborgen agenda’s en oude vetes vertroebelen het speelveld, waar persoonlijke verlangens en heimelijke affaires het Huis kunnen baten, of ten val brengen. Wie slaagt er in de Keizer tevreden te stemmen en zijn of haar Huis naar grote hoogte te brengen? Wie is bereid de prijs te betalen? Wie lukt het om het universum naar de hand te zetten met de geheimen die verborgen liggen in het woestijnzand van Duin?

De LARP vindt iedere 1ste zaterdag van de maand plaats in de Corona.

Vragen of interesse? Mail dan naar schimmenspellarp@gmail.com.

 

 

Zondag 7 januari: Messing Naald

13:00 uur

Deze zondag zijn jullie weer van harte welkom met al jullie vragen en grootse kostuum plannen bij de Messing Naald. Wil iets maken maar weet je niet goed hoe je het moet aanpakken of waar je moet beginnen? Dan kunnen wij van de messing naald allicht helpen! Mail je idee naar mn@kotkt.nl en kom vooral langs!

(Voor niet-Knightsleden is het bijwonen van dit evenement 2 euro.)

 

 

Woensdag 10 januari: Open Roleplay Avond

19:30 uur

Het is weer tijd voor de maandelijkse Roleplay Avond, deze keer zullen de beste STs van onze vereniging een one-shot runnen. Kom deze avond en laat je verassen door de verschillende sessies die er zijn voorbereid door onze Story Tellers en Game Masters.

 

Maandag 15 januari: Lumos Quidditch & Knights of the Kitchen Table Presenteren: Harry Potter Pubquiz

19:30 uur

Verdere info: nog aan te kondigen.

 

Woensdag 17 januari: Bordspellenavond

19:30 uur

Tijdens deze avond worden er langere bordspellen gespeeld. Naast spellen van de vereniging, kun je natuurlijk ook zelf spellen meenemen.

 

 

Zaterdag 20 januari: Changeling LARP

De Plotwevers starten met een nieuwe LARP, genaamd Lichtbaken Eindhoven. Lichtbaken Eindhoven is een fantasy LARP die speelt in de hedendaagse tijd, in onze stad Eindhoven. In deze LARP zijn de spelers wisselkinderen, gewone mensen die ooit naar Arcadia zijn ontvoerd door de Ware Fee en hebben weten te ontsnappen. Na hun ontsnapping ontdekten ze echter dat ze eigenschappen van Arcadia hebben overgenomen en nu wezens zijn van tussen deze werelden: wisselkinderen. In Eindhoven heeft een groep wisselkinderen zich verenigd in een vrijplaats met drie hoven, die elk hun eigen methoden hebben, met als gezamenlijk doel uit handen te blijven van de Ware Feeën.

Gaat het je lukken om niet de aandacht te trekken van je vroegere meesters? Weet je weer een leven op te bouwen in de gewone mensenwereld? Weet je je trauma te verwerken, of raak je overspoelt door emoties? Kom bij ons meespelen om hierachter te komen!

Lichtbaken Eindhoven speelt elke 3e zaterdag van de maand.

 

 

Woensdag 24 januari: Tea @ Knights

19:30 uur

Deze avond helpen de Zwarte Raven, onze meest ervaren storytellers, je om jouw campaign net dat beetje interessanter maken. Een raaf zal deze avond houden, maar diens woorden zijn omgeven door mysterie en dus nog onbekend. Je kan erop reken dat zowel beginnende als meer ervaren Storytellers en ook spelers in campaigns er veel van op zullen steken. Het zal hoe dan ook een gezellige en leerzame avond worden!

 

 

Iedere Dinsdag: Bordspellen Campaign

19:30 uur

Kun je geen genoeg krijgen van bordspellen? Elke dinsdag komen Knights bij elkaar om de gehele avond bordspellen te spelen.

 

 

 

Wednesday January 3: the Violette Presentatoren present: Movie Knight

19:30

A message from the Violette Presentatoren: “SPAAAAAAACE”.

 

 

Wednesday January 10: Open Roleplay evening

19:30

It’s the time for our monthly role-play night, this time our most experienced STs will run a session. Come and join our story tellers and game masters in the adventures they prepared for you.

 

 

Monday Januari 15: Lumos Quidditch & Knights of the Kitchen Table Presents: Harry Potter Pubquiz

19:30

Details: to be announced.

 

 

Wednesday January 17: Boardgame Night

19:30

A night of playing board games. Besides the games at the association, you are of course free to bring your own.

 

 

Every Tuesday: Board Game Campaign

19:30

Can’t get enough of board games? Want to play board games with new people? We spend each Tuesday night playing board games, and you are free to drop in.