Woensdag 6 januari: Open Roleplay Avond

Het is weer tijd voor de maandelijkse Roleplay Avond. Kom deze avond en laat je verassen door de verschillende sessies die er zijn voorbereid door onze story tellers en game masters.

19:00 uur

Woensdag 13 januari: Once Upon A Time

13 januari organiseert de SH een avontuurlijk avondje Once Upon A Time! Op deze avond zullen er meerdere thema’s zijn waar je je bij kunt aansluiten: Fantasy, Sci-fi, Supers en Post-Apocalyps. Iedereen zal aan het woord komen en zal zijn of haar zegje kunnen doen. Komt allen en vergeet niet je fantastische fantasie en je affectie voor avontuur. Alles kan gebeuren op deze avond want JIJ samen met anderen vertelt het verhaal!

19:00 uur

Zondag 17 januari: Messing Naald Naaidag

Deze zondag zijn jullie weer van harte welkom met al jullie vragen en grootse kostuum plannen bij de Messing Naald. Wil iets maken maar weet je niet goed hoe je het moet aanpakken of waar je moet beginnen? Geen probleem! Wij zijn er om je te helpen. Spreek ons van te voren al eens aan, mail naar mn@kotkt.nl of kom langs!

Begin: 12:00 uur      Eind: Tot het niet meer gezellig is

Woensdag 20 januari: Bordspellen Avond

Tijdens deze avond worden er bordspellen gespeeld. Naast spellen van de vereniging, kun je natuurlijk ook zelf spellen meenemen.

19:00 uur

Woensdag 27 januari: Tea@Knights

Deze avond helpen de Zwarte Raven, onze meest ervaren story tellers, je om je campaign net dat beetje interessanter maken. Deze keer zal het gaan over situaties met veel NPCs. De avond zal gerund worden door Kathelijne.

19:00 uur

Iedere Dinsdag: Bordspellen Campaign

Kun je geen genoeg krijgen van bordspellen? Elke dinsdag komt iedereen langs om de gehele avond bordspellen te spelen.

19:00 uur

Verder zijn jullie natuurlijk elke dag welkom om langs te komen voor de gezelligheid. Er is door de weeks vanaf 14:00 altijd wel iemand aanwezig, vaak zelfs eerder.