Iedere Dinsdag: bordspelavond

19:30 uur

Kun je geen genoeg krijgen van bordspellen? Elke dinsdag komen Knights bij

elkaar om de gehele avond bordspellen te spelen.

 

 

Woensdag 4 juli: Rollenspellenavond

19:30 uur

Het is weer tijd voor de maandelijkse Roleplay Avond. Kom deze avond en laat je verassen door de verschillende sessies die er zijn voorbereid door onze story tellers en game masters!

 

Donderdag 5 juli: IW training

19:30 uur

Neem je eigen larpwapens mee! De Ivoren Wachters organiseren hun laatste training voor de zomervakantie, en in deze training zullen niet alleen zwaarden maar ook andere larpwapens aan bod komen.

 

Pas op: de trainingen vinden buiten plaats, en worden afgelast bij slecht weer. Het afzeggen van trainingen wordt uiterlijk de dinsdag van tevoren bekend gemaakt, via de IW maillijst. Om op deze lijst te komen, mail IW@kotkt.nl.

 

Vrijdag 6 juli: Lange bordspeldag                                                                       10:00 uur

De Zilveren Grootvisiers presenteren: Lange bordspeldagen!

Van 27 tot en met 29 december zullen de lange bordspel dagen weer plaatsvinden. Op deze dagen zal de ZG wat spellen extra onder de aandacht brengen,

Natuurlijk is het ook een lange dag om kortere bordspellen te spelen. Inschrijven kan via de lijst in het garnizoen of door een mail te sturen naar zg@kotkt.nl .

 

Zaterdag 7 juli: Duin LARP

19:00 uur

Duin: Imperium is een levend rollenspel (LARP) van Het Schimmenspel,

georganiseerd in samenwerking met studentenvereniging The Knights of the

Kitchen Table. In dit spel neemt iedere speler de rol aan van een lid van één

van de drie Grote Huizen die zijn uitverkoren om de planeet Arrakis te

besturen en de kostbare Specie te oogsten. Door samenwerking en allianties,

maar ook door welgekozen verraad, duellen en aanslagen probeert ieder Huis

zijn eigen prestige te vergroten. Maar geheime organisaties, verborgen

agenda’s en oude vetes vertroebelen het speelveld, waar persoonlijke

verlangens en heimelijke affaires het Huis kunnen baten, of ten val brengen.

Wie slaagt er in de Keizer tevreden te stemmen en zijn of haar Huis naar grote

hoogte te brengen? Wie is bereid de prijs te betalen? Wie lukt het om het

universum naar de hand te zetten met de geheimen die verborgen liggen in

het woestijnzand van Duin?

De LARP vindt iedere 1ste zaterdag van de maand plaats in de Corona.

Vragen of interesse? Mail dan naar schimmenspellarp@gmail.com.

 

 

 

 

 

Zondag 8 juli: Messing Naald

13:00 uur

Deze zondag zijn jullie weer van harte welkom met al jullie vragen en grootse kostuum plannen bij de Messing Naald. Wil iets maken maar weet je niet goed hoe je het moet aanpakken of waar je moet beginnen? Dan kunnen wij van de messing naald allicht helpen! Heb je vragen of zit je in de knel met de voorbereiding van je project? Mail ons (mn@kotkt.nl) of post een bericht op onze facebook pagina!

(Voor niet-knightsleden is het bijwonen van dit evenement 2 euro.)

 

9-10-11-12 juli: Eindejaarsdagen!

 

Maandag 8 juli – Zwaardvechttoernooi

13:00

Roem! Glorie! Angstige jonkvrouwen die uit torens gered moeten worden*! Dit alles en meer staat je wachten bij het zwaardvechttoernooi van de Eindejaarsdagen!

Het toernooi zal bestaan uit zowel 1 versus 1 duels als grotere free-for-alls. Voor dit tweede onderdeel mogen ook eigen larpwapens (m.u.v. bogen en werpwapens) gebruikt worden. Neem vooral die speer/bijl/dolk die je laatst gekocht hebt mee!
Het toernooi begint om 13:00. De deelname hieraan is gratis en vereist geen aanmelding.
* = angst, jonkvrouwen en torens niet gegarandeerd

 

Maandag – Storytelling contest

19:30

Deze avond is het weer zover: de traditionele storytellingcontest! Dit is je kans om je talenten te tonen aan een jury van Raven en een heel enthousiast publiek. Het thema van dit jaar is: “Van de Rails”. Dus wil je luisteren naar verhalen die stuk voor stuk op hun eigen manier van de rails raken? Of wil je meedoen en je bewijzen als beste verhalenverteller van de Knights? Kom dan langs.
Deelnemers kunnen zich inschrijven op de lijst op het prikbord of door te mailen naar zr@kotkt.nl.

 

Dinsdag – Bordspellen

10:00

Dinsdag komt Bordspel&zo langs om een aantal spellen te laten zien. Kom gezellig bordspellen spelen met een nóg groter assortiment dan normaal! Geen aanmelding vereist.

 

Woensdag- Barbecue

18:00

Heb jij ook zo’n zin om op koolstof gebaseerde levensvormen via jouw nutrientenopnamekanaal om te zetten in stoffen waarmee je je energievoorraad vergroot en de capaciteit van je omkapsel te vergroten?
Kom dan naar de BBQ die door de Knights georganiseerd wordt en verzadig uw omkapsel met de omkapsels van zowel eiwitrijke als vezelrijke op koolstof gebaseerde levensvormen. De kosten voor deze verzadiging bedraagt 10 eurogelden.

 

Donderdag- Watergevecht

13:00

Zin om af te koelen van die zomerse warmte? Zin om je verenigingsgenoten nat te maken? Geen interesse om de Dommel in te duiken, maar toch zin om afgekoeld te worden? Zoek niet verder: het Eindejaarsdagenwatergevecht!

 

Let op: neem je eigen waterpistolen mee! De Knights hebben -helaas- geen voorraad waterpistolen om beschikbaar te stellen. Ook het meenemen van emmers, waterreservoirs, opblaasglijbanen, brandweerauto’s en andere relevante dingen wordt gewaardeerd. Het watergevecht begint om 13:00 en stopt wanneer we er geen zin meer in hebben. Verzamelen in Luna.

 

 

 

Donderdag – Pub quiz

19:30

✰✭★The bombastic deconstructed interactive pub quiz probably awesome show with flair★✭✰

 

Het klassieke element van de Eindejaarsdagen: “de Eindejaarsdagen pub quiz”, dit jaar in een nieuwe jas. Op donderdagavond 12 juli kunnen jullie deelnemen aan deze pub quiz met een twist. Maak een team van 4 tot 6 personen en schrijf je in op de inschrijflijst in het garnizoen met een passende teamnaam. Stel nou dat je niet direct een team weet te vinden kun jij je ook teamloos inschijven. Uiteraard zal men strijden voor een prijs en eeuwige glorie.

 

Inloop vanaf 19:00, en de avond zal van start gaan om stipt 19:30. Ieder team wordt geacht één werkende smartphone mee te nemen, mocht dit een probleem zijn laat het tijdig weten. De smartphone zal gebruikt worden als antwoord-device, zorg dus voor een volle accu.

Wij kijken ernaar uit en hopen jullie allemaal daar te zien.
Originele groeten van jullie quizmasters: Laura en Jori.

 

13 t/m 15 juli: Ruby Resort

Enjoy a luxury vacation at our exclusive beach location of Hoeve Osstade, Sint Oedenrode, with many facilities all inclusive. You can sleep well on a kingsized bed, enjoy a refreshing drink from a minibar, spend your vacation relaxing in a jacuzzi and many more wonderful things. Get the service you deserve from our top notch selection of staff. Order anything you want straight to your room from our beaming butler, get a fantastic massage from our magnificent masseuse, reap the benefits of our large selection of sports activities with our hands-on instructor, and many more of such ‘wonderfull’ activities.

 

 

 

 

 

Zaterdag 21 juli: Plotwever LARP (Changeling)

Lichtbaken Eindhoven is een fantasy LARP die speelt in de hedendaagse tijd, in onze stad Eindhoven. In deze LARP zijn de spelers wisselkinderen, gewone mensen die ooit naar Arcadia zijn ontvoerd door de Ware Fee en hebben weten te ontsnappen. Na hun ontsnapping ontdekten ze echter dat ze eigenschappen van Arcadia hebben overgenomen en nu wezens zijn van tussen deze werelden: wisselkinderen. In Eindhoven heeft een groep wisselkinderen zich verenigd in een vrijplaats met drie hoven, die elk hun eigen methoden hebben, met als gezamenlijk doel uit handen te blijven van de Ware Feeën.

Gaat het je lukken om niet de aandacht te trekken van je vroegere meesters? Weet je weer een leven op te bouwen in de gewone mensenwereld? Weet je je trauma te verwerken, of raak je overspoelt door emoties? Kom bij ons meespelen om hierachter te komen! plotweverlarp@gmail.com

Lichtbaken Eindhoven speelt elke 3e zaterdag van de maand.

 

 

 

 

21 t/m 25 augustus: Introweek

Zoals elk jaar hebben wij ook dit jaar weer mensen nodig om te vrijwilligen en wel op de volgende momenten.

Maandagochtend: Flyeren

09:00 -10:00 uur

 

Dinsdag overdag: Green Strip Market

13:30 -17:00 uur

 

Woensdag overdag: Mini-sessie (roleplay/boardgames)

09:30-17:00 uur

 

Woensdagavond: Spend the Knight

 

Donderdag overdag: Uur-sessie workshop

12:00-18:00 uur

 

Donderavond: Open Avond

24:00 – .. uur

 

Vrijdag: Opruimen

 

Dus wil jij graag de Knights een steuntje in de rug geven meld je aan op het inschrijfformulier of stuur een berichtje naar kandi@kotkt.nl en dan zorgen wij dat je op de lijst komt.

 

 

 

 

 

21 t/m 25 augustus: Master Intro

Hetzelfde geldt voor de Master Intro. Hiervoor hebben we                        vooral storytellers op de woensdagavond nodig.

 

Maandag: Information market

12:00 -17:00 uur

 

Dinsdag overdag: Green Strip Market

13:00 -17:00 uur

 

Woensdagavond: Luna Activity

                              19:00-23:00

 

 

 

Every Tuesday: Board Game Campaign

19:30

Can’t get enough of board games? Want to play board games with new people? We spend each Tuesday night playing board games, and you are free to drop in.

 

 

Wednesday 4 July: Roleplay evening

19:30

It’s the time for our monthly role-play night. Come and join our story tellers and game masters in the adventures they prepared for you.

 

Thursday 5 July: IW Swordfighting training

19:30

It’s a common occurrence at larps that diplomacy fails, and a different kind of

“diplomacy” is needed. In such cases it’s quite useful to be more skilled with a

larp sword than your opponent. The Ivoren Wachters are here to teach you

this skill!

Pay attention: trainings take place outside, and are cancelled in case of bad

weather. Cancellation of trainings is announced the Tuesday before at the

latest, using the IW mailing list. If you want to be on this list, mail IW@kotkt.nl.

 

Friday 7 July: Long boardgame day

10:00

Do you like boardgames and are you in dire need of relaxation after/during the exams? Join your fellow members on Friday 7th  of July on the long boardgame day. A day to play multiple boardgames with your fellow members. You could also join one of the day-long boardgames such as “Game of Thrones” or “Battlestar Galactica” or just a day full of shorter boardgames. These games shall start at 10:00. To anticipate preferences for those games it is appreciated that you sign up by leaving your name on the list that can be found in Luna.

Sunday 2 July: Brass Needle day

13:00

This Sunday we welcome you, come ask your questions and come make a costume! Haven’t yet decided or don’t you know how best to tackle the task, or where to start? No problem! The Brass Needle, our sewing order, is here to help! Mail your idea to mn@kotkt.nl and they will look at it before hand, so they can help you out on Sunday.

This activity costs 2 euros for anyone not currently a member of the Knights.

 

9-10-11-12 juli: End of year days!

 

Monday- Sword fighting tournament

13:00

Both one-on-one duels and free-for-all fighting! Bring your own larp arsenal, if you wish. No registration required.

 

Monday – Storytelling contest

19:30

Tell amazing stories to a group of judges and an enthusiastic audience! This year’s theme is “off the rails”. Register on the subscription list in the Garnizoen or by mailing zr@kotkt.nl.

 

 

 

 

Tuesday – Board games

10:00

Bordspel&zo will demonstrate some of their board games. No registration required.

 

Wednesday – Barbecue

18:00

Enjoy good food and great company. Participation costs €10,-. Register on the subscription list in the Garnizoen.

 

Thursday – Water fight

13:00

Disclaimer: bring your own water guns. No registration required.

 

Thursday – Pub quiz

19:30

An amazing pub quiz, with a twist this year. Each team requires at least one smartphone. Register in teams of four to six on the subscription list in the Garnizoen.

 

13 until 15 July: Ruby Resort

Enjoy a luxury vacation at our exclusive beach location of Hoeve Osstade, Sint Oedenrode, with many facilities all inclusive. You can sleep well on a kingsized bed, enjoy a refreshing drink from a minibar, spend your vacation relaxing in a jacuzzi and many more wonderful things. Get the service you deserve from our top notch selection of staff. Order anything you want straight to your room from our beaming butler, get a fantastic massage from our magnificent masseuse, reap the benefits of our large selection of sports activities with our hands-on instructor, and many more of such ‘wonderfull’ activities.

 

 

 

 

21 t/m 25 augustus: Introweek

As every year we need this year volunteers to help us with the introduction week. Those days are the following:

Monday morning: distributing flyers

09:00 -10:00

 

Tuesday afternoon: Green Strip Market

13:30 -17:00

 

Wednesday during the day : Mini-sessions (roleplay/boardgames)

09:30-17:00

 

Wednesday evening: Spend the Knight

 

Thursday during the day: hour long- sessions workshop

12:00-18:00

Thursday evening: Open evening

24:00 – ..

 

Friday: Opruimen

 

If you want to help the Knight sign up at the sign up sheet or sen dan mail to kandi@kotkt.nl and we will put your name on it.

 

21 t/m 25 augustus: Master Intro

Same goes for the Master intro, For the master intro we are looking for story tellers in particular for the Wednesday evening

 

Maandag: Information market

12:00 -17:00

 

Dinsdag overdag: Green Strip Market

13:00 -17:00

 

Woensdagavond: Luna Activity

                              19:00-23:00