Woensdag 1 juni: Mystery Thema Roleplay Avond

Het is weer tijd voor de maandelijkse Roleplay Avond. Kom deze avond en laat je verassen door de verschillende sessies die er zijn voorbereid door onze story tellers en game masters.

19:00 uur

Zaterdag 4 juni: Duin LARP

Duin: Imperium is een levend rollenspel (LARP) van Het Schimmenspel, georganiseerd in samenwerking met studentenvereniging The Knights of the Kitchen Table. In dit spel neemt iedere speler de rol aan van een lid van één van de drie Grote Huizen die zijn uitverkoren om de planeet Arrakis te besturen en de kostbare Specie te oogsten. Door samenwerking en allianties, maar ook door welgekozen verraad, duellen en aanslagen probeert ieder Huis zijn eigen prestige te vergroten. Maar geheime organisaties, verborgen agenda’s en oude vetes vertroebelen het speelveld, waar persoonlijke verlangens en heimelijke affaires het Huis kunnen baten, of ten val brengen. Wie slaagt er in de Keizer tevreden te stemmen en zijn of haar Huis naar grote hoogte te brengen? Wie is bereid de prijs te betalen? Wie lukt het om het universum naar de hand te zetten met de geheimen die verborgen liggen in het woestijnzand van Duin?

De LARP vind iedere 1ste daterdag van de maand plaats hier in de bunkerbar.

Vragen of interesse? Mail dan naar schimmenspellarp@gmail.com

19:00 uur

Zondag 5 juni: Messing Naald Naaidag

Deze zondag zijn jullie weer van harte welkom met al jullie vragen en grootse kostuum plannen bij de Messing Naald. Wil iets maken maar weet je niet goed hoe je het moet aanpakken of waar je moet beginnen? Geen probleem! Wij zijn er om je te helpen.

Begin: 12:00 uur      Eind: Tot het niet meer gezellig is

Woensdag 8 juni: 49e ALV der ESRG Knights of the Kitchen Table

Woensdag 15 juni: Tea@Knight

Er zijn meer basisonderwerpen dan we in tien jaar in tea@Knights kunnen behandelen, maar voor één keer willen de Raven het een keer met jullie over net dat stapje verder hebben. Zoek je iets om je campaign of oneshot een keer iets extra’s te geven? Wil je net dat beetje verder gaan en iets proberen dat niemand anders doet? Kom dan naar deze tea@Knight over Advanced Storytelling Techniques en laat de Raven je verassen met nieuwe manieren om je sessies vorm te geven en je spelers nog dieper het verhaal in te trekken.

Heb  je nog vragen over andere onderwerpen? Kom dan ook langs. De Zwarte Raven staan zoals altijd ook klaar om al jullie andere vragen* te beantwoorden.

19:00 uur

*Aanbod geldt alleen voor rollenspel gerelateerde vragen.

Woensdag 22 juni: Bordspellen Avond

Tijdens deze avond worden er langere bordspellen gespeeld. Naast spellen van de vereniging, kun je natuurlijk ook zelf spellen meenemen.

19:00 uur

Woensdag 29 juni: Foto jacht

De zomer is er eindelijk, en het studiejaar is bijna ten einde. Om dit te vieren, gaan we een keer niet binnen zitten, maar de stad verkennen! Kom naar de Foto Jacht, en ga met een klein groepje de stad ontdekken, in de hoop de door de SH opgegeven thema’s te kunnen fotograferen.

19:00 uur

Iedere Dinsdag: Bordspellen Campaign

Kun je geen genoeg krijgen van bordspellen? Elke dinsdag komt iedereen langs om de gehele avond bordspellen te spelen.

19:00 uur

Donderdag 9 en 23 juni: Ivoren Wachters Zwaardvechttraining

Vanaf heden worden er bij de Knights weer trainingen in LARP-zwaardvechten aangeboden. Wil jij leren zwaardvechten, of heb je er altijd al van gedroomd om mensen met schuimrubberen wapens te slaan? Het kan nu!

Deelname aan trainingen is gratis. Wel worden deelnemers verzocht om eigen wapens mee te nemen, indien mogelijk. Dit om te voorkomen dat niet iedereen een wapen heeft op de training. Let erop dat meegenomen wapens een LARP-wapenkeuring moeten doorstaan.

Voor vragen kan contact worden opgenomen met IW@kotkt.nl.

Vrijdag 1 juli: Lange Bordspel Dagen

De ZG organiseert weer de lange bordspel dagen. Wil je meedoen aan een spel dat een, twee of misschien wel drie dagen duurt? Stuur een mail naar zg@kotkt.nl. Als je een specifiek spel wilt spelen, meld dat ook, dan kunnen anderen op de hoogte worden gebracht.