For English, see below. 

Hail Knights,

Bij deze de agenda voor maart.

Tot ziens bij de activiteiten!

Iedere Dinsdag: Bordspellen Campaign

19:30 uur

Kun je geen genoeg krijgen van bordspellen? Elke dinsdag komen Knights bij elkaar om de gehele avond bordspellen te spelen.

 

 

Zaterdag 3 maart: Duin LARP

19:30 uur

Duin: Imperium is een levend rollenspel (LARP) van Het Schimmenspel, georganiseerd in samenwerking met studentenvereniging The Knights of the Kitchen Table. In dit spel neemt iedere speler de rol aan van een lid van één van de drie Grote Huizen die zijn uitverkoren om de planeet Arrakis te besturen en de kostbare Specie te oogsten. Door samenwerking en allianties, maar ook door welgekozen verraad, duellen en aanslagen probeert ieder Huis zijn eigen prestige te vergroten. Maar geheime organisaties, verborgen agenda’s en oude vetes vertroebelen het speelveld, waar persoonlijke verlangens en heimelijke affaires het Huis kunnen baten, of ten val brengen. Wie slaagt er in de Keizer tevreden te stemmen en zijn of haar Huis naar grote hoogte te brengen? Wie is bereid de prijs te betalen? Wie lukt het om het universum naar de hand te zetten met de geheimen die verborgen liggen in het woestijnzand van Duin?

De LARP vindt iedere 1ste zaterdag van de maand plaats in de Corona.

Vragen of interesse? Mail dan naar schimmenspellarp@gmail.com.

 

 

Zondag 4 maart: Messing Naald

13:00 uur

Deze zondag zijn jullie weer van harte welkom met al jullie vragen en grootse kostuum plannen bij de Messing Naald. Wil iets maken maar weet je niet goed hoe je het moet aanpakken of waar je moet beginnen? Dan kunnen wij van de messing naald allicht helpen! Mail je idee naar mn@kotkt.nl en kom vooral langs!

(Voor niet-Knightsleden is het bijwonen van dit evenement 2 euro.)

 

Woensdag 7 maart: Open Roleplay Avond

19:30 uur

Het is weer tijd voor de maandelijkse Roleplay Avond, deze keer zullen de beste STs van onze vereniging een one-shot runnen. Kom deze avond en laat je verassen door de verschillende sessies die er zijn voorbereid door onze Story Tellers en Game Masters.

 

 

Vrijdag 9 maart: ALV 58

19:30 uur
Bij deze zijn jullie uitgenodigd voor de 58e ALV der ESRG Knights of the Kitchen Table, die plaats zal vinden op 9 Maart 2018. De zaal zal geopend worden om 19:00, en de ALV zal beginnen om 19:30. De ALV zal plaatsvinden in Luna; de exacte locatie zal later bekend gemaakt worden. De ALV zullen Nederlandstalig zijn.
Het is mogelijk om een machtiging in te dienen om iemand anders voor je te laten stemmen, indien je bijvoorbeeld niet of slechts kort aanwezig kan zijn. De procedure hiervoor is te vinden in het Huishoudelijk Regelement. Bij vragen of onduidelijkheden, neem contact op met het bestuur.

 

 

Zaterdag 10 maart: Changeling LARP

De Plotwevers starten met een nieuwe LARP, genaamd Lichtbaken Eindhoven. Lichtbaken Eindhoven is een fantasy LARP die speelt in de hedendaagse tijd, in onze stad Eindhoven. In deze LARP zijn de spelers wisselkinderen, gewone mensen die ooit naar Arcadia zijn ontvoerd door de Ware Fee en hebben weten te ontsnappen. Na hun ontsnapping ontdekten ze echter dat ze eigenschappen van Arcadia hebben overgenomen en nu wezens zijn van tussen deze werelden: wisselkinderen. In Eindhoven heeft een groep wisselkinderen zich verenigd in een vrijplaats met drie hoven, die elk hun eigen methoden hebben, met als gezamenlijk doel uit handen te blijven van de Ware Feeën.

Gaat het je lukken om niet de aandacht te trekken van je vroegere meesters? Weet je weer een leven op te bouwen in de gewone mensenwereld? Weet je je trauma te verwerken, of raak je overspoelt door emoties? Kom bij ons meespelen om hierachter te komen!

Lichtbaken Eindhoven speelt elke 3e zaterdag van de maand.

 

 

Woensdag 14 maart: De Violette Presentatoren presenteren: Weerwolven

19:30 uur

Zin in een potje Weerwolven? Vanavond zal ons zelfgemaakte ‘Weerwolven – de Luna-editie’ voor het eerst worden gespeeld. De regels zullen hetzelfde zijn, echter kun je aliens en maanmannetjes tegenkomen in het “dorp”.

 

 

Zaterdag 17 maart: Luna festival

14:00 uur

Op 17 Maart vindt de eerste editie van het Luna Festival plaats! Op deze dag gaan de deuren van Luna open, om het diverse aanbod van wat de cultuurverenigingen en Studium Generale te bieden hebben te laten zien.

 

Woensdag 21 maart: Tea @ Knights

19:30 uur

Deze avond helpen de Zwarte Raven, onze meest ervaren storytellers, je om jouw campaign net dat beetje interessanter maken. Een raaf zal deze avond houden, maar diens woorden zijn omgeven door mysterie en dus nog onbekend. Je kan erop reken dat zowel beginnende als meer ervaren Storytellers en ook spelers in campaigns er veel van op zullen steken. Het zal hoe dan ook een gezellige en leerzame avond worden!

 

Vrijdag 23 maart: De Inn-drinkers presenteren: Drunks and dragons

19:30 uur

Dat oubollige systeem al door en door gespeeld? Alle classes al helemaal zat? Dan is hier de twist om je DnD carrière een draai te geven! Alcohol! het antwoord op al je vragen! Dit “damage” geen probleem, gewoon drinken! You fail!? Drinken! Het belooft een gezellige avond te worden! Drankjes kunnen bij de bar gekocht worden maar zijn ook zelf mee te nemen.

 

 

Woensdag 28 maart: Bordspellenavond “Bier & Pretzels”

19:30 uur

Tijdens deze avond worden er langere bordspellen gespeeld. Naast spellen van de vereniging, kun je natuurlijk ook zelf spellen meenemen.

Daarnaast zullen er rollenspel one-shots gehouden worden.

 —————————————————————————————————————————————

 

Every Tuesday: Board Game Campaign

19:30

Can’t get enough of board games? Want to play board games with new people? We spend each Tuesday night playing board games, and you are free to drop in.

 

Wednesday March 7: Open Roleplay evening

19:30

It’s the time for our monthly role-play night, this time our most experienced STs will run a session. Come and join our story tellers and game masters in the adventures they prepared for you.

 

 

Friday March 9: General Members Meeting 58

19:30

You are hereby invited to the 58th general members meeting (ALV) of ESRG Knights of the Kitchen Table, which will take place on 9 March 2018. The room will be opened at 19:00, and the meeting will start at 19:30. The meeting will be in Luna; the exact location will be announced later. The general members meeting will be in Dutch.
It is possible to authorize another member to vote in your stead, for instance if you’re unable to attend. The procedure for this can be found in the Internal Regulations. In case of questions, please contact the board.

Wednesday March 14: De Violette Presentatoren present: Weerwolven

19:30 uur

Do you want to play the game ‘Weerwolven’? Tonight, our hand-made ‘Weerwolven’-the Luna-edition will be played for the first time. The rules will be the same, apart from the fact that you could run into aliens in the “village”.

 

 

Saturday March 17: Luna Festival

On March 17 the first edition of the Luna Festival is taking place! On this day, the doors of the Luna building on the TU/e campus will open to show you the diversity of what both the cultural associations and Studium Generale have to offer.

 

 

Wednesday March 28: Boardgame Night “Beer and Pretzels”

19:30

A night of playing board games. Besides the games at the association, you are of course free to bring your own.

Besides roleplay one-shots will be played.