Woensdag 2 maart: Open Roleplay Avond

Het is weer tijd voor de maandelijkse Roleplay Avond. Kom deze avond en laat je verassen door de verschillende sessies die er zijn voorbereid door onze story tellers en game masters.

19:00 uur

 

Zondag 6 maart: Messing Naald Naaidag

Deze zondag zijn jullie weer van harte welkom met al jullie vragen en grootse kostuum plannen bij de Messing Naald. Wil iets maken maar weet je niet goed hoe je het moet aanpakken of waar je moet beginnen? Geen probleem! Wij zijn er om je te helpen.

Begin: 12:00 uur      Eind: Tot het niet meer gezellig is

 

Woensdag 9 maart: Shagosha met Kinjin

Doe mee samen met kinjin of tegen kinjin aan het spel van de warring kingdoms. Speel als de Rebellen tegen de warleader om de macht in oud japan of speel als de warleader en zijn beschermers tegen de opkomende rebellie. De rollen zijn geheim en de doelen zijn bekend. go to war at warring kingdoms!.

19:00 uur

 

Woensdag 16 maart: Bordspellen Avond

Tijdens deze avond worden er langere bordspellen gespeeld. Naast spellen van de vereniging, kun je natuurlijk ook zelf spellen meenemen.

19:00 uur

 

Woensdag 23 maart: Tea@Knights

In de serie speciale sitaties in roleplay: heists en ontsnappingen.

Op deze Tea@Knights behandelen we heists en ontsnappingen. Hoe plan je een heist tijdens de sessie, of besteed je hier zo min mogelijk tijd aan? Hoe komen de karakters binnen en hoe komen de karakters weer buiten? Onder andere deze vragen zullen deze avond besproken worden.

 

Als je andere vragen hebt over roleplay staan onze Zwarte Raven natuurlijk ook klaar om ze te behandelen. De avond zal gehost worden door Alwin.

19:00 uur

 

Iedere Dinsdag: Bordspellen Campaign

Kun je geen genoeg krijgen van bordspellen? Elke dinsdag komt iedereen langs om de gehele avond bordspellen te spelen.

19:00 uur

 

Zaterdag 5 maart: Duin Character Creation

Duin: Imperium is een levend rollenspel (LARP) van Het Schimmenspel, georganiseerd in samenwerking met studentenvereniging The Knights of the Kitchen Table. In dit spel neemt iedere speler de rol aan van een lid van één van de drie Grote Huizen die zijn uitverkoren om de planeet Arrakis te besturen en de kostbare Specie te oogsten. Door samenwerking en allianties, maar ook door welgekozen verraad, duellen en aanslagen probeert ieder Huis zijn eigen prestige te vergroten. Maar geheime organisaties, verborgen agenda’s en oude vetes vertroebelen het speelveld, waar persoonlijke verlangens en heimelijke affaires het Huis kunnen baten, of ten val brengen. Wie slaagt er in de Keizer tevreden te stemmen en zijn of haar Huis naar grote hoogte te brengen? Wie is bereid de prijs te betalen? Wie lukt het om het universum naar de hand te zetten met de geheimen die verborgen liggen in het woestijnzand van Duin?

De LARP vind iedere 1ste daterdag van de maand plaats hier in de bunkerbar. 5 Maart word speciaal vrijgehouden om een charakter creation sessie te doen om iedereen opweg te helpen. Een perfect moment om te beginnen.

Vragen of interesse? Mail dan naar schimmenspellarp@gmail.com