Woensdag 4 mei: Open Roleplay Avond

Het is weer tijd voor de maandelijkse Roleplay Avond. Kom deze avond en laat je verassen door de verschillende sessies die er zijn voorbereid door onze story tellers en game masters.

19:00 uur

 

Zaterdag 7 mei: Duin LARP

Duin: Imperium is een levend rollenspel (LARP) van Het Schimmenspel, georganiseerd in samenwerking met studentenvereniging The Knights of the Kitchen Table. In dit spel neemt iedere speler de rol aan van een lid van één van de drie Grote Huizen die zijn uitverkoren om de planeet Arrakis te besturen en de kostbare Specie te oogsten. Door samenwerking en allianties, maar ook door welgekozen verraad, duellen en aanslagen probeert ieder Huis zijn eigen prestige te vergroten. Maar geheime organisaties, verborgenagenda’s en oude vetes vertroebelen het speelveld, waar persoonlijke verlangens en heimelijke affaires het Huis kunnen baten, of ten val brengen. Wie slaagt er in de Keizer tevreden te stemmen en zijn of haar Huis naar grote hoogte te brengen? Wie is bereid de prijs te betalen? Wie lukt het om het universum naar de hand te zetten met de geheimen die verborgen liggen in het woestijnzand van Duin?

De LARP vind iedere 1ste daterdag van de maand plaats hier in de bunkerbar.

Vragen of interesse? Mail dan naar schimmenspellarp@gmail.com

19:00 uur

 

Zondag 8 mei: Messing Naald Naaidag

Deze zondag zijn jullie weer van harte welkom met al jullie vragen en grootse kostuum plannen bij de Messing Naald. Wil iets maken maar weet je niet goed hoe je het moet aanpakken of waar je moet beginnen? Geen probleem! Wij zijn er om je te helpen.

Begin: 12:00 uur      Eind: Tot het niet meer gezellig is

 

Woensdag 11 mei: Boekenavond

Tijdens roleplay komen we samen in een wereld, verzonnen door de ST, waarin zich een verhaal afspeeld waarin de spelers de hoofdpersonen zijn. Een sessie is echter niet het enige moment waarop een Knight zich kan verliezen in een wonderbare fantasie wereld, wie van ons kent niet de landen van Westeros, Middle Earth, Discworld of Scadrial.

 

Voor vele boeklezende Knighst zullen deze namen niet onbekend zijn, echter namen als Sheol I en Shannara zijn een heel stuk minder bekend. Over deze minder bekende schrijvers en boeken gaat deze avond, dus kom en en laat je inspireren over wat misschien wel het volgende boek kan zijn waarin je je helmaal kan verdiepen

19:00 uur

 

Woensdag 18 mei: Bordspellen Avond

Tijdens deze avond worden er langere bordspellen gespeeld. Naast spellen van de vereniging, kun je natuurlijk ook zelf spellen meenemen.

19:00 uur

 

Woensdag 25 mei: Tea@Knight

Alle STs kennen het wel: Je hebt een sessie uitgepland, rekening gehouden met wat je spelers zouden kunnen doen en genoeg plothooks voor een jaar. En wanneer de sessie begint, gaat alles een andere kant op en heb je niets. Deze Tea@ zal gaan over een van de meest belangrijke vaardigheden van een ST: Improvisatie. Specifiek, rondom het thema fail-forward. De avond wordt gehost door René.

Heb  je nog vragen over andere onderwerpen? Kom dan langs. De Zwarte Raven staan klaar om al jullie vragen* te beantwoorden.

19:00 uur

 

*Aanbod geldt alleen voor rollenspel gerelateerde vragen.

 

 

Vrijdag 25 mei: 1001 Nights Gala

Het laatste jaar in de bunker is dan toch echt aangebroken. Een uitstekende reden om nog even goed gebruik te maken van de ruimte waar we al die jaren zoveel plezier van hebben gehad.

Houdt daarom 27 mei maar vast vrij in je agenda, want Footloose gaat een grandioos gala organiseren waar ALLE leden van de middendeelverenigingen voor zijn uitgenodigd! We kunnen jullie met een Midden-Oosterse glimlach alvast aankondigen dat het thema 1001 nights zal zijn.

We hopen jullie allemaal in arabische sferen te mogen verwelkomen op vrijdag de 27e van mei vanaf 20:00 in de bunker!

 

Tickets nu online verkrijgbaar!

 

Iedere Dinsdag: Bordspellen Campaign

Kun je geen genoeg krijgen van bordspellen? Elke dinsdag komt iedereen langs om de gehele avond bordspellen te spelen.

19:00 uur

 

Donderdag 12 en 26 mei: Ivoren Wachters Zwaardvechttraining

Vanaf heden worden er bij de Knights weer trainingen in LARP-zwaardvechten aangeboden. Wil jij leren zwaardvechten, of heb je er altijd al van gedroomd om mensen met schuimrubberen wapens te slaan? Het kan nu!

Deelname aan trainingen is gratis. Wel worden deelnemers verzocht om eigen wapens mee te nemen, indien mogelijk. Dit om te voorkomen dat niet iedereen een wapen heeft op de training. Let erop dat meegenomen wapens een LARP-wapenkeuring moeten doorstaan.

Voor vragen kan contact worden opgenomen met IW@kotkt.nl.