Zondag 4 september: Year’s First Messing Naald

13:00 uur

Het collegejaar is pas net begonnen, maar weet jij al wat je wilt worden voor halloween dit jaar? Weet je dat nog niet of heb je geen idee hoe het aan moet pakken? Dan kunnen wij van de messing naald allicht helpen! Mail je idee naar mn@kotkt.nl

Voor 4 september plannen wij in om te brainstormen en de patronen te tekenen. Zodat je voor de tweede halloweenspecial (2 oktober) je stof en fournituren kunt kopen.

Aangezien je hierbij ook gebruikt maakt van Knights spullen als de naaimachine en gespecialiseerd gereedschap kost deelname aan deze activiteit 2 euro voor niet-Knightsleden.

Iedere Dinsdag: Bordspellen Campaign

19:00 uur

Kun je geen genoeg krijgen van bordspellen? Elke dinsdag komt iedereen langs om de gehele avond bordspellen te spelen.

Woensdag 7 september: Open Roleplay Avond

19:00 uur

Het is weer tijd voor de maandelijkse Roleplay Avond. Kom deze avond en laat je verassen door de verschillende sessies die er zijn voorbereid door onze story tellers en game masters.

Donderdag 8, 15 en 29 september: Ivoren Wachters Zwaardvechttraining

Er worden bij de Knights weer trainingen in LARP-zwaardvechten aangeboden. Wil jij leren zwaardvechten, of heb je er altijd al van gedroomd om mensen met schuimrubberen wapens te slaan? Het kan nu!

Deelname aan trainingen is gratis. Wel worden deelnemers verzocht om eigen wapens mee te nemen, indien mogelijk. Dit om te voorkomen dat niet iedereen een wapen heeft op de training. Let erop dat meegenomen wapens een LARP-wapenkeuring moeten doorstaan.

Voor vragen kan contact worden opgenomen met IW@kotkt.nl.

12-15 september: Open Cultuur Week

De gehele week zijn we open voor de bezoekers in het kader van de open cultuur week, dus kom vooral langs om met hen een spel of een door een Knight voorbereide sessie te spelen!

13 september gaat onze Bordspellen Campaign avond gewoon door.

Woensdag 14 September: Eindhoven by Knights

19:00 uur.

Kom allen naar Eindhoven@Knights en leer hier je mede nieuwe en oude leden kennen in een strijd voor de felbegeerde prijzen!

15 september is er speciaal voor de Open Cultuur Week een extra Ivoren Wachters Zwaardvechttraining.

Woensdag 21 september: Looking for Groups!

19:00 uur

Ben jij een speler en op zoek naar een campaign? Ben jij een Story Teller die op zoek is naar spelers voor zijn roleplay sessie? Wacht dan niet langer en kom naar de Looking for Groups waar spelers en ST’s elkaar ontmoeten.

Als je hier een campaign wil starten, stuur dan even een mailtje naar bestuur@kotkt.nl voor 15 september.

Woensdag 28 september: Tea@Knights

Deze avond helpen de Zwarte Raven, onze meest ervaren storytellers (ook wel game- of dungeonmaster genoemd), je om je campaign net dat beetje interessanter maken. De Zwarte Raaf Kathelijne zal deze avond houden, wat ze precies gaat vertellen is vooralsnog onbekend aangezien haar woorden nog worden omgeven door mysterie. Maar reken erop dat zowel beginnende als meer ervaren storytellers en ook spelers in campaigns er veel van op gaan steken. Het zal hoe dan ook een gezellige avond worden!

Verder zijn jullie naast de activiteiten natuurlijk elke dag welkom om langs te komen voor de gezelligheid of een spontaan (bord)spel. Er is doordeweeks vanaf 14:00 altijd wel iemand aanwezig, vaak zelfs eerder.