Fantasy Court

Fantasy Court 2018 was geweldig. Bedankt iedereen van de organisatie, standhouders, vrijwilligers, bezoekers en anderen! Tot op ons hof in 2019!
English version.

Burgers, boeren, buitenlui, welgestelden en edelen van het hof,

Jullie zijn allen uitgenodigd aan het hof van Fantasy Court

Wat is Fantasy Court?

Dit is een Fantasyfestival dat zich richt op de minder bekende, unieke cultuur rondom Fantasy en zeker ook LARP. Dit festival bevat dan ook veel kraampjes, verenigingen en activiteiten die onder het wonderlijke rijk van Fantasy vallen. Denk aan LARP-verenigingen, verassende bordspellen, bijzonder eten, een LARP zwaardvechttoernooi (met een speciale kinderdivisie!), verhalenvertellers, larpboogschieten, familiewapens schilderen en verschijnende kraampjes die al deze toebehoren aanbieden. Wij bieden van alles aan dat in de Fantasywereld thuis hoort of ervoor zorgt dat u zich er onderdeel van zal voelen.

Iedereen is welkom! Of je nu wel of geen student bent, een ouder met kinderen of een zelfstandige; voor iedereen wordt wat georganiseerd. Zo zijn er speciale workshops, verschillende activiteiten en een kinderdivisie van het zwaardvechttoernooi. Wilt u zien wat er aanwezig zal zijn? Neem dan vooral een kijkje op de programmapagina, die natuurlijk nog aan verandering onderhevig is.

Editie 2019

We zijn nog volop bezig met de evaluatie van editie 2018. Zodra er is begonnen met de organisatie van editie 2019 zal op deze website meer informatie beschikbaar zijn.

Voorgaande edities

Editie 2018

Fantasy Court 2018 Heeft plaatsgevonden op 10 juni Het was een fantastisch en gezellig festival. Er was een mooie toename aan het aantal acts en kraampjes.

De editie Fantasy Court 2017 en de voorloper LarpBattle 2016 trokken al veel enthousiast publiek en deze keer belooft het alleen nog maar beter te worden!

Ook hebben we meegedaan bij het “Freemdom isBevrijdingsfestival van 5 mei 2017.

Daarnaast heeft een van de organisatoren, en meerdere leden van de ons overkoepelende studentenvereniging een geweldig interview gegeven over wat LARPen nu eigenlijk is, en hoe ontzettend tof het wel niet is!

Tot op het Hof!

Hoe kan ik meedoen?

Fantasy court is vrij te bezoeken. Het terrein is open er is geen toegangsbewijs of reservering nodig. Wel moet men zich (gratis) inschrijven om deel te nemen aan het toernooi. Dit kan ter plekke voor aanvang van elk toernooi.

Wilt u zelf met een kraam, act of dienst deelnemen aan het Festival? Kijk dan bij de Standhouderpagina.