Fantasy court 2018 NL

Fantasy Court 2018 was geweldig. Bedankt iedereen van de organisatie, standhouders, vrijwilligers, bezoekers en anderen! Tot op ons hof in 2019!

Burgers, boeren, buitenlui, welgestelden en edelen van het hof,

Jullie zijn allen uitgenodigd aan het hof van Fantasy Court

Wat is Fantasy Court?

Dit is een Fantasyfestival dat zich richt op de minder bekende, unieke cultuur rondom Fantasy en zeker ook LARP. Dit festival bevat dan ook veel kraampjes, verenigingen en activiteiten die onder het wonderlijke rijk van Fantasy vallen. Denk aan LARP-verenigingen, verassende bordspellen, bijzonder eten, een LARP zwaardvechttoernooi (met een speciale kinderdivisie!), verhalenvertellers, larpboogschieten, familiewapens schilderen en verschijnende kraampjes die al deze toebehoren aanbieden. Wij bieden van alles aan dat in de Fantasywereld thuis hoort of ervoor zorgt dat u zich er onderdeel van zal voelen.

Iedereen is welkom! Of je nu wel of geen student bent, een ouder met kinderen of een zelfstandige; voor iedereen wordt wat georganiseerd. Zo zijn er speciale workshops, verschillende activiteiten en een kinderdivisie van het zwaardvechttoernooi. Wilt u zien wat er aanwezig zal zijn? Neem dan vooral een kijkje op de programmapagina, die natuurlijk nog aan verandering onderhevig is.

Voorgaande edities

De editie Fantasy Court 2017 en de voorloper LarpBattle 2016 trokken al veel enthousiast publiek en deze keer belooft het alleen nog maar beter te worden!

Ook hebben we meegedaan bij het “Freemdom isBevrijdingsfestival van 5 mei 2017.

Daarnaast heeft een van de organisatoren, en meerdere leden van de ons overkoepelende studentenvereniging een geweldig interview gegeven over wat LARPen nu eigenlijk is, en hoe ontzettend tof het wel niet is!

Editie 2018

De nieuwste editie van Fantasy Court, Fantasy Court 2018 zal plaatsvinden op 10 juni 2018 en begint om 12:00 met verwachtte eindtijd rond 18:00, op het terrein van de Technische Universiteit Eindhoven (een routebeschrijving volgt). Het proogramma is hier te vinden

Het Festival zelf én deelname aan het zwaardvecht-toernooi zijn compleet gratis. Wel kunnen verschillende andere activiteiten, kraamhouders of catering wat vragen voor hun diensten en waren.

Het belooft een veelbelovende dag te worden vol prachtige verhalen, strijd en volop gezelligheid.

Tot op het Hof!

Hoe kan ik meedoen?

Fantasy court is vrij te bezoeken. Het terrein is open er is geen toegangsbewijs of reservering nodig. Wel moet men zich (gratis) inschrijven om deel te nemen aan het toernooi. Dit kan ter plekke voor aanvang van elk toernooi.

Wilt u zelf met een kraam, act of dienst deelnemen aan het Festival? Kijk dan bij de Standhouderpagina.