Fantasy Court 2017

 

Burgers, boeren, buitenlui, en welgestelden van het hof,FC logo

Jullie zijn allemaal uitgenodigd aan het hof van Fantasy Court.

Wat is fantasy court?

Fantasy Court is het fantasy festival, georganiseerd door een commissie van de knights. Het komt voort uit ons Larpzwaardvecht-tournooi van juni 2016. Hierbij waren ook een paar extra kraampjes om al een klein festival idee erbij te krijgen. Dit jaar zijn wij voor een volledig fantasy festival gegaan. Hier waren vele kraampjes aanwezig met fantasy en daar aan gerelateerde waren, zoals Larpwapens en –kleding, mede en andere honing producten, maar ook roleplay en bordspellen gerelateerde kramen.

Verder hebben wij ook meerdere activiteiten tijdens het festival georganiseerd, zoals een larpzwaardvechttournooi, familiewapens schilderen, prijsschieten met larppijl en boog, en andere workshops georganiseerd door onze standhouders zoals bijvoorbeeld een demo van een nieuw roleplaysysteem. Meer informatie is beschikbaar op facebook.

Tot slot zijn er nog enkele kraampjes voor larps/larpverenigingen om hun evenementen te promoten en zo ook in hun kostuums ook bij te dragen aan de fantasy-sfeer.

 

Waar en wanneer was fantasy court?

Fantasy Court 2017 heeft plaats gevonden op het terrein van de Technische Universiteit Eindhoven te Eindhoven voor het auditorium, op adres Den Dolech 2. Het was een zeer leuk festival en de commissie wil iedereen die heeft deelgenomen dan ook hartelijk bedanken.

Fantasy Court 2018 zal plaatsvinden op zondag 10 juni! Meer informatie volgt!

Wil je je alvast aanmelden voor het larpzwaardvechttournooi of heb je een leuk idee voor een workshop of kraam, bereik ons via fantasycourt@kotkt.nl.

 

Hoeveel gaat het kosten?

Vorig jaar waren de entree en het zwaardvecht-tournooi gratis. Kraampjes kunnen wel wat vragen voor hun waren.