Fantasy Court

Burgers, boeren, buitenlui, en welgestelden van het hof,FC logo

Jullie zijn allemaal uitgenodigd aan het hof van Fantasy Court.

Wat is fantasy court?

Fantasy Court is het fantasy festival, georganiseerd door een commissie van de knights. Het komt voort uit ons Larpzwaardvecht-tournooi van juni 2016. Hierbij waren ook een paar extra kraampjes om al een klein festival idee erbij te krijgen. Dit jaar gaan wij volledig voor een fantasy festival. Hier willen wij vele kraampjes hebben met fantasy en daar aan gerelateerde waren, zoals Larpwapens en –kleding, mede en andere honing producten, maar ook roleplay en bordspellen gerelateerde kramen.

Verder willen wij ook meerdere activiteiten voor tijdens het festival organiseren, zoals een larpzwaardvechttournooi, familiewapens schilderen, prijsschieten met larppijl en boog, en andere workshops georganiseerd door onze standhouders zoals bijvoorbeeld een demo van een nieuw roleplaysysteem. Meer informatie is beschikbaar op facebook.

Tot slot zijn er nog enkele kraampjes voor larps/larpverenigingen om hun evenementen te promoten en zo ook in hun kostuums ook bij te dragen aan de fantasy-sfeer.

 

Waar en wanneer is fantasy court?

Fantasy Court zal gehouden worden op zondag 11 juni. Het zal plaatsvinden op het terrein van de Technische Universiteit Eindhoven te Eindhoven voor het auditorium, op adres Den Dolech 2. Wil je je alvast aanmelden voor het larpzwaardvechttournooi of heb je een leuk idee voor een workshop of kraam, bereik ons via fantasycourt@kotkt.nl.

 

Hoeveel gaat het kosten?

Entree en het zwaardvecht-tournooi zijn gratis. Kraampjes kunnen wel wat vragen voor hun waren.