Duin Imperium

Duin: Imperium is een LARP van het Schimmenspel, georganiseerd in samenwerking met de Knights. In dit spel neemt iedere speler de rol aan van een lid van één van de drie Grote Huizen die zijn uitverkoren om de planeet Arrakis te besturen en de kostbare Specie te oogsten. Door samenwerking en allianties, maar ook door welgekozen verraad, duellen en aanslagen probeert ieder Huis zijn eigen prestige te vergroten. Maar geheime organisaties, verborgen agenda’s en oude vetes vertroebelen het speelveld, waar persoonlijke verlangens en heimelijke affaires het Huis kunnen baten, of ten val brengen. Wie slaagt er in de Keizer tevreden te stemmen en zijn of haar Huis naar grote hoogte te brengen? Wie is bereid de prijs te betalen? Wie lukt het om het universum naar de hand te zetten met de geheimen die verborgen liggen in het woestijnzand van Duin?

We spelen iedere eerste zaterdag van de maand. We verzamelen rond 19:00 en het spel begint rond 20:30 en eindigt rond 00:30. De entree voor Knights-leden is 1 euro en voor niet leden is het 3 euro. Heb je interesse meld je dan aan via het email adres schimmenspellarp@gmail.com

Let op: De storytellers ontmoeten elkaar standaard op de 3de woensdag van de maand. Als je mailtjes voor deze dag stuurt, zijn ze gemakkelijker voor de spelleiders om te beantwoorden.