Munchkin Toernooi

Oefen je hulpkreet, train je kaartarm en verraad je teamgenoten. Want wij hebben eens per jaar het Munchkin toernooi. Toon je bordspelkunsten, loop weg met de schatten of schiet je medespelers in de rug.

 

Wat is het munchkintoernooi?

Traditioneel georganiseerd tijdens het derde kwartiel van het collegejaar. Het munchkintoernooi is de ideale pauze tijdens het studeren. Reageer al je frustratie af door je medespelers dwars te bomen, vergeet de terreur van de aankomende tentamens door rijkdom te verzamelen en voor de winnaars zijn er natuurlijk een paar leuke prijzen.

 

Wat is munchkin?

Munchkin is een beroemd of berucht kaartspel uitgegeven door Steve Jackson Games. In dit spel is het de bedoeling kaarten te verzamelen en monsters te verslaan om zo snel mogelijk punten te verzamelen terwijl je je medespelers zo veel mogelijk dwarsboomt zodat zij niet kunnen winnen.

 

Wat moet ik verder weten?

Het munchkintoernooi van collegejaar 2016-2017 zal plaatsvinden op 3 april 2017 van 13:00 tot 17:00 in Auditorium 11. Registratie is niet verplicht maar wel gewenst zodat we een voorspelling van het aantal deelnemers kunnen maken. Natuurlijk kan je ook gewoon langs komen voor een leuk spelletje.

Inschrijven en meer informatie:

 

waarom moet ik deze pekingeend niet oppakken?

Waarom zou je een pekingeend oppakken? Dat is toch gewoon dom?