Hail Knights!

Zijn jullie klaar om een weekend vol nachtmerries, duisternis en bederf mee te maken? Vrijdag 20, Zaterdag 21 en Zondag 22 mei gaat het Lenteweekend van start, met als Thema: Nevelige Nachtmerries. Zoals gewoonlijk gaan we weer met de fiets naar de hoeve Ostade in Sint-Oedenrode. Dit doen we in twee ploegen, de 16:00 u ploeg en de 18:00 u ploeg. Zondag gaan we na het avondeten en wanneer alles weer netjes is opgeruimd terug.
Tijdens het weekend zal er uiteraard een LARP gehouden worden, dit vind plaats op de zaterdag. Zijn er mensen die niet mee willen doen aan de LARP dan is er een mogelijkheid om gezelschapsspellen en misschien Rollenspellen te spelen. Door het weekend heen zijn er twee Roleplay slots en op de zaterdagavond is er een avondactiviteit vol nevelige duisternis…
Om mee te kunnen naar het weekend vragen we wel om een kleine vergoeding van 35 euro, dit zodat we genoeg geld hebben om er een super leuk weekend van te maken! Sinds gisteren hangen de inschrijfformulieren aan het prikbord in het bastion, die mogen ingeleverd worden bij een van de commissieleden of in het postvakje van de NN. De inschrijving voor het weekend en de LARP sluit op 18 maart. Het is mogelijk om je hierna nog in te schrijven, alleen kost het dan 5 euro extra en is het niet zeker of je een plaats kan hebben bij de sessies of de LARP. Het geld kan gestort worden op dit rekeningsnummer: NL62 ABNA 046 00 900 38 ten name van Knights of the Kitchen Table, onder vermelding van je Voornaam+Achternaam en Lenteweekend.
We zijn nog hard opzoek naar ST’s voor de sessies, heb je interesse, stuur een mailtje naar nn@kotkt.nl of spreek een van ons aan.
Wij hebben zin om jullie het stuipen op het lijf te jagen!
Griezelige groeten,
De Meedogenloze Meester,
De Sluwe Schatmeester,
De Corrupte Controlemeester,
De Duistere Dromenmeester,
De Gruwelijke Griffelmeester.