Hail Knights!

Helaas is ons over de vorige weken opgevallen dat de ruimtes rommelig worden achtergelaten. Er staan vaak vieze glazen, en er liggen etensresten of lege verpakkingen. Om hier wat tegen te doen, is de volgende regel ingevoerd:
Als de ruimtes ’s avonds niet opgeruimd worden achtergelaten, en wij de volgende dag een troep vinden, gaat vanaf die dag voor 7 dagen een verbod in op al het eten in de ruimtes, met uitzondering van de eetlijst.┬áDit betekent geen snacks van de Knights, geen zelf meegebrachte lunch of snacks, en ook geen avondeten dat niet bij de eetlijst hoort.
Dus, wij vragen jullie om, als je aan het einde van de avond klaar bent met je sessie, je bordspel, of achter je laptop zitten, op te ruimen. Gooi verpakkingen en etensresten in de prullenbak in de keuken, was af – ook dingen die je niet zelf hebt gebruikt – en laat de ruimtes netjes achter. Als je sessie klaar is, en jullie zijn daar met 6 man, laat dit dan niet over aan twee leden die in de ruimte zitten te relaxen. Ga het zelf doen, en vraag ze misschien om mee te helpen.
Wij hopen nooit deze regel te hoeven gebruiken, maar of het moet dat ligt aan ons allen.