Wordt Lid

Nieuwe leden zijn op elk moment van het jaar welkom. Als je interesse hebt nodigen we je graag uit om een keer te komen en de sfeer te proeven. De beste momenten hiervoor zijn elke eerste woensdag van de avond voor de open rollenspelavond of elke dinsdag en elke derde woensdag van de maand voor de bordspellenavonden. Alle verenigingsavonden beginnen om 7 uur maar je kan natuurlijk ook eerder komen om gezellig met de leden te praten. Het is niet nodig om je van te voren aan te melden. Wel is toegang naar studentencentrum de Bunker nodig. Als je geen toegang hebt kan je de Knights bellen op 040-247 8505 zodat wij de deur open kunnen maken. Voor verdere vragen kan je terecht bij info@kotkt.nl.

Om lid te worden vul je een inschrijfformulier in op te halen in de verenigingsruimte. Leden moeten studeren aan een hogere onderwijsinstelling in Eindhoven. Mensen die in een andere stad studeren of aan een MBO studeren kunnen met toestemming van het bestuur ook lid worden. De contributie voor het Jaar 2017-2018 is 25 euro of 15 euro vanaf begin kwartiel 3. Na het ontvangen van het inschrijfformulier en de contributie wordt je in het ledenbestand ingeschreven en krijg je toegang tot de verenigingsruimtes en faciliteiten.

Helaas zijn de Knights op het moment gevestigd op de eerste verdieping van de bunker. Deze is niet bereikbaar voor mensen in een rolstoel. Wij hopen dat dit na de verhuizing verholpen zal zijn.